FIT BOOT KAMP program izgube maščobe

FIT BOOT KAMP program izgube maščobe

Pozdravljeni,

Z veseljem vam sporočam, da bomo v RC Simon, Črnomelj zopet pričeli z zbiranjem prijav za našo novost, in sicer gre za najučinkovitejši in najuspešnejši program izgube maščobe imenovan FIT BOOT KAMP. Tega ne smete zamuditi!

Nekaj uvodnih informacij si lahko preberete v tem sporočilu, več pa si boste lahko prebrali v sporočilih v prihajajočih dneh. Informativno vam sporočam, da se bo program začel v NEDELJO, 8.3.2020 ob 17:30 v prostorih REKREATIVNEGA CENTRA SIMON.

Naslednje vrstice vam sporoča Simon Tomec, certificirani osebni trener in, v kolikor se boste prijavili na FIT BOOT KAMP – program izgube maščobe, vaš bodoči trener.

Simon Tomec: »Če se odločiš za FIT BOOT KAMP – program izgube maščobe, boš po končanem programu z zagotovostjo potrdil dejstvo, da je bila to ena tvojih najboljših življenjskih odločitev. Izjemna izguba teže JE možna! S strokovno vodeno vadbo, prilagojenim jedilnikom, pod strokovnim nadzorom in s pomočjo skupinske podpore in motivacije, bo tiste zadnje odvečne kilograme uspelo izgubiti tudi TEBI!!! Pridruži se nam in se prijavi še DANES na 040 219 697 (Simon), FB Simon Tomec ali na simon@rcsimon.si. NE ODLAŠAJ!«

P. S. Ne odlašajte! Če imate previsoko telesno težo in dodatne kilograme, ki jih želite izgubiti, potem je to program za VAS. Jaz sem mu popolnoma predan in vam bom nudil vso pomoč, da izgubite odvečne kilograme ter pridobite fantastično postavo.

Ampak vi morate narediti prvi korak, zato me pokličite na 040-2196-97 ali prijaviš na simon@rcsimon.si